Bo-Camp – Telt teppi/undirlag 2,5x4m grátt

999,95 kr. v/mvg

Goymslustøða: Á goymslu Vørunummar: 998113816 Vørubólking:

Vørulýsing

Bo-Camp telttæppet er det ideelle formbestandige letvægtsunderlag, der holder dine fødder tørre. Overfladen på dit telt forbliver ren, og du bliver aldrig generet af fugt og ubehagelige lugte igen. Let på fødderne med Bo-Camp telttæpperne!

Letvægts telttæppe

Skal du på camping med familie eller venner? Så er et telttæppe en uundværlig genstand for et behageligt ophold. Telttæppet er lavet af 100 % genanvendt polypropylen og kan genbruges igen efter dets fulde brugstid. Så ekstremt bæredygtigt! I princippet kan telttæppet placeres på en bar overflade i dit telt eller fortelt, men det bruges også ofte i kombination med et bundlag eller øko-dug. Derefter falder snavs og sand gennem telttæppet og forbliver på underlaget. Alt du skal gøre i slutningen af ??ferien er at feje det opsamlede snavs op!

Vigtigste fordele

Åndbart, meldugbestandigt og genanvendeligt letvægtstæppe
Giver optimal gåkomfort
Nem rengøring
Leveres i en robust bæretaske inklusive kroge og monteringsclips
2 års garanti
 

Nem at rengøre

Bo-Camp telttæppet er et kompakt tæppe, der kan foldes sammen, så du nemt kan tage det med dig overalt. Tæppet vejer 3,19 kg og har mål på 400 x 250 cm (lxb) udfoldet, men kan nemt trimmes til den ønskede størrelse uden at flosse eller rive. Den kommer i en robust bæretaske inklusive kroge og monteringsclips og er nem at rengøre med en håndbørste eller lunkent sæbevand. Tæppet er ikke kun smudsafvisende, men også flammehæmmende og modstandsdygtigt over for høje temperaturer. Derudover er den UV-bestandig: farven og formen bevares selv ved længere tids brug.

Du kan campere komfortabelt med et Bo-Camp telttæppe. Telttæppe bruges normalt i et fortelt, klapvogn eller telt, men kan også fungere som underlag i campingvogn eller autocamper eller på terrasse eller altan. Velegnet til indendørs og udendørs brug.

Nágreining

Vekt 3,52 kg
Litir

Grátt

Kategori

Telt til kampingvognar