NÝTT

TRACK TRACKSUIT joggingsett til børn, joggingjakki og -buksur

499,95 kr. v/mvg

Vørunummar: 998123342 Vørubólking: , , , Merki:
Angra

Vørulýsing

Produktinformation

Materiale

100% polyester

Beskrivelse

hmlTRACK TRACKSUIT er en fantastisk tilføjelse til din lille opdagelsesrejsendes garderobe med aktivt tøj. Denne hummel® træningsdragt er lavet af polyester, hvilket gør den virkelig langtidsholdbar – fantastisk, hvis dit barn altid er ved at gå i ondt! Lynlåsen ned foran på jakken og snøre i taljen gør, at pasformen kan justeres til dit barns komfort. De små detaljer, såsom det trykte logo og chevrons, og piping på ærmer og ben, giver et element af sjov til sådan et praktisk outfit – cool, men brugbar


Produktinformation

Produkttekst

Interlock stof. Trykt logo. Trykte chevrons. String til regulering. Piping ved ærmer og sider af bukser. Lynlåsgarage midt foran.

Salgsbeskrivelse

hmlTRACK TRACKSUIT er en fantastisk tilføjelse til din lille opdagelsesrejsendes garderobe med aktivt tøj. Denne hummel® træningsdragt er lavet af polyester, hvilket gør den virkelig langtidsholdbar – fantastisk, hvis dit barn altid er ved at gå i ondt! Lynlåsen ned foran på jakken og snøre i taljen gør, at pasformen kan justeres til dit barns komfort. De små detaljer, såsom det trykte logo og chevrons, og piping på ærmer og ben, giver et element af sjov til sådan et praktisk outfit – cool, men alligevel nyttig og ikke at gå glip af!

USP

Polyester

Nágreining

Vekt 0,41 kg
Stødd

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 164, 176

Farva

4852 WOODROSE, 2001 BLACK

Litir

Ljósareytt, Svart

Kyn

Dreingir, Gentur

Merki

Hummel